fredag den 5. august 2016

Art Parade

Undervisere: Iben Lindebjerg og Mads Peter Brandstrup
Uge 34, 2015

Dette forløb gik ud på, at vi, som klasse, skulle lave og opføre et optog på Kulturmødet i Mors og til Vibstock i samarbejde med 3.k’erne.
Grundidéen for paraden blev pitchet af vores lærer Iben Lindebjerg, og vi blev hurtigt inddelt i to grupper. Den første gruppe stod for konstruktionen og skabelsen af ’kronjuvelen’; et pop-up tempel der matcher stilen af den kendte ’ånd’, som TAW ofte har med, hvis der er en form for optog. Grundidéen kører på, at værket skaber en dynamisk oplevelse og interager med beskueren, hvilket er et udtryk, som jeg selv føler skinner klart igennem!  Jeg var desværre ikke til stede udover til paraden i Viborg, der ligesom fungerede som en øvelse for vores kommende projekt, hvor vi også selv lavede en skulptur
Den anden gruppe, som jeg var en del af, videreudviklede konceptet med manilla-mærker, der ligesom det flagrende hvide stof sætter stilen for paraden. Vi forberedte dem til udsmykning på Mors, og igen var der en grundtanke om interaktion, da man, som beskuer, blev nødt til at gå hen til manilla-mærkerne og vende og dreje dem for at kunne få den fulde oplevelse.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar